Hva som opptar meg akkurat nå!

Festival-uke i Leikanger - "Hjertetreff 2014"

Hjerte  "Hjertetreff 2014" - www.hjertetreff.com

I noen herlige maidager - midt i fruktblomstringen, blir det arrangert en hel sammenhengende uke med foredrag og aktiviteter for både hjerte og sjel. Arrangementet foregår på vakre Leikanger Fjord Hotell i Sogn og Fjordane. Øremerk disse dagene snarest mulig:

 

 

Hjerte 25-31 mai 2014 Hjerte

 

Temaene på "Hjertetreff 2014" kan sammenlignes med hvordan vi oppfatter begrepet "Alternativ-festival". Jeg har deltatt på en rekke konferanser, kongresser og festivaler der  forskjellige foredrag og aktiviteter er blitt arrangert samtidig. Derfor er jeg glad for at "Hjertetreff 2014" varer i en hel sammenhengende uke UTEN oppstykking i tidsbolker med forskjellige arrangementer til samme tid. Som deltaker får du derfor en enestående anledning til å være med på samtlige foredrag, i motsetning til mine tidligere erfaringer der jeg har måttet velge mellom forskjellige tilbud som var satt opp på samme tidspunkt.

 

Når du sjekker ut nettsiden for mer informasjon om priser etc, ser du at døgnprisen er rimelig – husk at måltidene er inkludert, og det er jo også alle aktiviteter og foredrag! Det er også mulig å delta antall dager etter ditt ønske, altså ikke nødvendighvis hele uken, hvis det er ledig plass. Vær rask med din bestilling, så øker sjansen til at du får det akkurat som du ønsker!

 

"Sammenlikn denne festivaluken med en ukes ferie – med «noggo attåt!», og da blir det enda mer inspirerende og motiverende!"

 

Arrangørene er veldig stolte over alle de dyktige foredragsholderne som har sagt JA til å formidle sine unike kunnskaper!"

 

 

Hjerte Siden jeg selv skal delta som foredragsholder, nøler jeg ikke med å be deg om å ta en kikk på nettsiden til "Hjertetreff 2014" (se link øverst i innlegget). Mine temaer er PUSTEINTEGRERING og LIVSLØP*ASTROLOGI, og du kan få kjøpt begge bøkene mine til redusert pris - "Pust når det gjelder!" og "Måneskinn og fattigmannsol". 

 

Hjerte Vel møtt til en magisk uke på Leikanger i mai!

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 17:55

Hei, kan du ikke skrive litt om Væren. Min mann er vær og jeg er trenger å forstå ham bedre! :) http://åndelighet.no

...
09.08 | 21:23

Det blir nok ikke kurs før i 2018. Klem til deg 😍

...
05.08 | 22:52

Hei hr du kurs nå ?

...
16.01 | 12:34

Mange med ADD eller ADHD er svært intelligente, men ofte meget urolige. Pusten kan være til god hjelp.
Mvh Inger Lise Eide

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE