Hva som opptar meg akkurat nå!

Historien gjentar seg!

Knuser hjerteJeg har nettopp lest boken til Aage Storm Borchrevink, "En Norsk Tragedie - Anders Behring Breivik og veiene til Utøya". Forfatteren legger stor vekt på hvordan den lille gutten hadde det, bl.a. fordi han tror barndommen har stor betydning for hvordan mennesker utvikler seg og blir til den vi blir. Dette er helt i tråd med hvordan jeg selv tenker, og i boken tar han nettopp for seg barndommen til ABB som en mulig forklaring på hvorfor han handlet som han gjorde 22 juli 2011.Knuser hjerte

 

ABB ble utsatt for omsorgssvikt, medfølelse og kjærlighet tidlig i livet. Han var overhodet ikke ønsket. Moren syntes han var en belastning og en plage og mente at han "ville henne vondt" da han "sparket" henne i magen som foster. (Dokumentert i boken). En aborttanke for et foster, kan oppleves som svært livstruende. Bildet viser hvordan vi BURDE få omsorg og oppmerksomhet tidlig i fosterlivet!

VinkerTristSyk

 

Denne starten på livet gjentar seg nå som et ekko ved at han hevder at Kriminalomsorgen "ønsker at han skal begå selvmord". Dagsavisen offentliggjorde ABBs klage på soningsforholdene torsdag 13 desember. Han befinner seg bak lås og slå (= i livmoren), men kan nå som voksen uttrykke sin frustrasjon over ikke å få det han trenger (= det han trengte som foster/lite barn). Dette er han selvsagt ikke bevisst om selv, men jeg synes hele historien er selvforklarende. Men først når vi blir klar over og er villig til å se etter opprinnelige årsaker kan vi lete etter svarene til og med tilbake til fostertilstanden. Dette handler Livsløp*Astrologi om, metoden kan gi antydninger som kan bidra til forståelse av hvordan den tidligste perioden i livet - fostertilstanden - kan forståes.

 

"Opprinnelsen til vold finnes i fostertilstanden" hevder dr David Chamberlain, grunnleggeren av Association for Pre- and Perinatal Psychology and Health (APPPAH), og som har skrevet flere bøker og artikler om emnet. Jeg omtaler bl.a. boken hans "The Mind of Your Newborn Baby" her på nettsiden, se ev. fanen "Fødsler og atferd" (helt til slutt etter stikkordene).

HjerteHjerteHjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 17:55

Hei, kan du ikke skrive litt om Væren. Min mann er vær og jeg er trenger å forstå ham bedre! :) http://åndelighet.no

...
09.08 | 21:23

Det blir nok ikke kurs før i 2018. Klem til deg 😍

...
05.08 | 22:52

Hei hr du kurs nå ?

...
16.01 | 12:34

Mange med ADD eller ADHD er svært intelligente, men ofte meget urolige. Pusten kan være til god hjelp.
Mvh Inger Lise Eide

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE