Selvskrevne bøker

"Pust når det gjelder!"
En bok om pusteintegrering og hvordan de 10 sesjonene i grunnopplæringen presenteres av undertegnede for klienter og i kurssammenheng.
Den kom ut i 2006 og kan kjøpes hos bokhandlere, direkte fra forlaget Kolofon, eller direkte fra undertegnede, kr 285,- pluss frakt. Den har fått terningkast 6. Se mer nedenfor:
"Måneskinn og fattigmannsol"
En bok om Livsløp*Astrologi og hvordan et liv kan tolkes fra unnfangelse, fødsel, barndom og langt opp i voksenlivet. Boken er bl.a. basert på mitt eget livsløp og erfaringer; jeg sammenligner faktiske forhold med Tad Manns tolkning fra 1986. Boken nærmer seg avslutning i 2016. Se mer nedenfor.

Pust når det gjelder!

Bokomslaget på boken "Pust når det gjelder!" illustrert av Inger Lise Eide (Kolofon Forlag 2006)

Forlaget KOLOFON har følgende omtale på omslaget:

I “Pust når det gjelder!” presenteres selvhjelpsmetoden PUSTEINTEGRERING, slik Inger Lise Eide underviser sine klienter. Boken tar for seg grunnopplæringen i PUSTEINTEGRERING og omfatter ble a grunnopplæringens 10 individuelle pustesesjoner, men også mye spennende tilleggsstoff hun ikke rekker å formidle muntlig i en individuell pustesesjon. Man lærer PUSTEINTEGRERING best hos en profesjonell åndedrettslærer, men hvis det ikke finnes noen i nærheten av deg, er du likevel nå så heldig at du kan lære deg selvhjelpsmetoden på egen hånd ved å følge instruksjonene i denne boken.

Målet er å kunne ta i bruk ditt eget åndedrett og bli din egen selvhjulpne ”coach” livet ut. Åndedrettet er også det beste verktøyet du har til rådighet når det gjelder å mestre all form for stress; det står jo til din disposisjon 24 timer i døgnet. Det handler om å trene seg opp til å bli kjent med sitt eget åndedrett, for så i sin tur å huske at du har denne fantastiske ressursen å ty til når du trenger det – nemlig å huske og puste når det virkelig gjelder! Og ikke bare det, PUSTEINTEGRERING er et fantastisk selvutviklingsverktøy som har terapeutisk effekt hvis pusteøvelsene gjennomføres som beskrevet. De daglige øvelsene på 5 minutter, samt den ukentlige mer ”seriøse” varianten på ca 1 time, er alt du behøver å sette av tid til. Endelig har du funnet noe som er enkelt og lite tidkrevende, og som på sikt kan gjøre deg uavhengig av andre eksperter!

Om forfatteren:
Inger Lise Eide er født 6 april 1942 og ble forvekslet på klinikken da hun ble født! Denne begivenheten bidro til at hun fattet interesse for åndedrettet som mestringsverktøy, siden vi puster for første gang ved fødselen! Boken handler også om hvorfor det er slik, og du finner mye informasjon om hvordan et foster kan påvirkes, og hvordan en bestemt type fødsel kan påvirke deg senere i livet.

Etter ca 30 års fartstid med statlig administrativ virksomhet i 1990, valgte Inger Lise Eide å ta risikoen på å satse på egen virksomhet med fokus på åndedrettet og selvhjelpsmetoder. I 1993 ble PUSTEINTEGRERING en viktig del av virksomheten, og Senter for pusteintegrering ble etablert og offisielt registrert.

Leseranmeldelse - terningkast 6
Dette er en av de absolutt beste bøkene jeg har lest og jobbet med! Den kan brukes som en ren opplysningsbok og som et selvstudium, og er pensum for utdanning som åndedrettslærer hos forfatteren. Den beskriver bl.a forskjellige fødsler og stikkord for hvordan fødselen din påvirker personligheten din. Den gjør rede for, og forklarer i detalj Frihetssirkelen og Offersirkelen, en teori om selvobservasjon som man kan sette ut i praksis og som vil endre ditt syn på hvordan du oppfatter og uttrykker deg i hverdagen. Boken beskriver svært mange forskjellige sinnsstemninger og mennesketyper, måter å bli kjent med seg selv og utvikle seg som menneske, og er alt i alt en "bibel" jeg stadig blar i og leser fra."

Måneskinn og fattigmannsol

(Foto: Unity Wisdom)

Bildet til høyre er ikke tittelomslaget på boken, men en foreløpig indikasjon på hva boken handler om.

Boken tar utgangspunkt i teorien fra Livsløp*Astrologi, og er en beskrivelse av mitt eget liv basert på LA-modellen. I 1986 tolket astrologen Tad Mann horoskopet mitt fra unnfangelse og nesten opp til nåværende alder, og da jeg fikk ideen (unnfangelsen) til å skrive boken hadde jeg til hensikt å kvalitetssikre teorien ved at jeg i ettertid kunne sjekke ut om hvor treffsikker han hadde vært i tolkningen av livet mitt - basert kun på en fødselsdato, fødested og klokkeslett. Det er nå gått 30 år siden hans tolkning fant sted, derfor kan jeg si at den fremtiden han beskrev i 1986, nå er blitt min fortid! Og som altså kan "dobbeltsjekkes".

I boken tar jeg med Tad Manns tolkning fra 1986 slik at leseren ved selvsyn kan sammenligne og se at hans mening om min fremtid til fulle kan bekreftes.  Jeg har også valgt å ta med en del av hans forståelse og forklaring av livsfasene (oktavene i horoskopet) med bl.a. tabeller over planeter i hus og tegn etc. Hans metode er ikke så kjent ennå, så litt hjelp til forståelse på veien synes jeg leseren bør få med på kjøpet. Hva skal boken koste - aner ikke! Sannsynlig utgivelse ca 2016.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 17:55

Hei, kan du ikke skrive litt om Væren. Min mann er vær og jeg er trenger å forstå ham bedre! :) http://åndelighet.no

...
09.08 | 21:23

Det blir nok ikke kurs før i 2018. Klem til deg 😍

...
05.08 | 22:52

Hei hr du kurs nå ?

...
16.01 | 12:34

Mange med ADD eller ADHD er svært intelligente, men ofte meget urolige. Pusten kan være til god hjelp.
Mvh Inger Lise Eide

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE