LIVSLØP*ASTROLOGI og PUSTEINTEGRERING

Individuell astro-samtale i Livsløp*Astrologi

Det arketypiske horoskopet i "Livsløp*Astrologi"

❤ Kr 1 200,-  

- Varighet: halvannen til 2 timer.

- Velg type samtale: 

   *  fremmøte på mitt kontor
  
*  på annet avtalt sted 
   *  via Skype eller "vanlig" tlf

 

 Inkkludert i samtalen:
Kr    200,-   Horoskoputskrift m/aspekter til CP inntegnet (unnfangelsespkt)
Kr    200,-   Utskrift av logaritmisk aldersberegninger

(Det etterfølgende er under rekonstsruksjon):

Astrologisk samtale hos undertegnede
I prisen for samtalen er inkludert samtlige utskrifter, se avsnittene nedenfor om hva de inneholder. Samtalen starter med unnfangelsen og går ca 5 år inn i fremtiden. Varighet på ca 2 timer. Før du bestiller en samtale må jeg ha din fødselsdato, fødested og så nøyaktig klokkeslett som mulig. Vet du ikke klokkeslettet, så ta likevel kontakt. Kanskje kan vi finne ut av det! Undersøk også hva du vet eller husker fra fosterperioden da mor gikk svanger med deg. Hva har du hørt/vet om selve fødselen, og hva husker/vet du fra periodene da du var 3-4 år, 12-13 år, 23-24 år, 42-43 år, 56-57 år, 75-76 år - avhengig av din alder akkurat nå.

Horoskoputskriftene
En computerutskrift uten mine tilleggsopplysninger viser et tradisjonelt computerkart.
Utskrift med mine inntegnede opplysninger viser også aspekter til unnfangelsespunktet, den logaritmiske alder er markert for hånd på graderingsskalaen for alle utviklingsoktavene (inkl. svangerskapsoktaven). Retrograde planeter og herskerskap er spesielt merket på kartet.

Sensitive punkter - logaritmisk beregning i aldersrekkefølge i A-4 utskrift
(ca 5-6 sider)

Den logaritmisk aldersberegningen beregner eksakt tidspunkt for alle planeter, punkter og akser. I tillegg beregnes alle sensitive punkter som planetene har i forhold til sin originalplassering. Hvis du har Solen på eksempelvis 14 grader i Jomfruen, beregnes tidspunktet for når 14 grader Sol utløses i samtlige tegn i horoskopet = når et sensitivt punkt fra Solen utløses. Disse punktene blir oppgitt med eksakt ukedag, måned og år, og beregningen starter fra unnfangelsen og lister opp alle registreringer og sensitive punkter i datorekkefølge (som jeg tegner inn på graderingsskalaen). På denne måten blir horoskopet "levende" ved at du kan følge deg selv tidsmessig fra unnfangelse (9.husspiss), via fødselen (ascendanten) og resten av livet (beregningen går til 135 år). Horoskopet viser altså hvor planetene står og når de utløses i sin respektive utviklingsoktav. Dette betyr også at du til enhver tid vet hvor på graderingsskalaen du selv befinner deg. 

Telefonkonsultasjon
Tid for konsultasjonen avtales på forhånd samtidig som jeg får nødvendige fødselsdata. Dette kan være aktuelt når man bor lant unna og ikke kan møte opp personlig. Tilbudet var opprinnelig ment som en oppfølging for klienter, men du er velkommen til å prøve du også! ønsker en astrologisk forklaring på horoskopet, eller for evt astrologisk oppfølging.

Når horoskopet er ferdig beregnet, sender jeg det til deg og du ringer meg tilbake for å avtale tid for vår astrologiske tlf samtale. Når samtalen er gjennomført blir vi enige om samtalens varighet, og endelig oppgjør for samtalen innebærer tidsforbruket, pluss pris for utskrifter og frakt for forsendelsen. 

Individuelle sesjoner i Pusteintegrering

Se forklaring under "Grunnopplæringen". En pustesesjon varer som regel ca halvannen til to timer.

Priser pr sesjon (1 1/2 - 2 timers varighet):

❤ Kr 1 500,-   
      Førstegangskonsultasjon
    
   
❤ Kr    900,-   
       Enkeltstående pustesesjon
 
❤ Kr    600,-  
      
Oppfølgingssesjon etter fullført opplæring Grunnopplæringen - 10 sesjoner

Grunnopplæringen på 10 individuelle pustesesjoner anbefales. Opplæringspro-grammet omfatter både opplæring i daglige pusteøvelser og den personlige ukentlige pustesesjon med deg selv, samt hele det teoretiske grunnlaget for å kunne bruke åndedrettet til raskere innsikt, og som selvhjelpsmetode. Det beste resultatet oppnås hvis du har anledning til å komme en gang i uken.

En pustesesjon varer ca 1½ time. Start helst med en førstegangskonsultasjon, den inkluderer boken "Pust når det gjelder!" samt en samtale om ditt livs utfordringer sett i lys av Livlsløp*Astrologi (basert på dine fødselsdata). Ved en førstegangskonsultasjon får du et inntrykk av om dette er noe for deg.

Ønsker du å fortsette etter førstegangskonsultasjonen, gjenstår altså 9 individuelle  pustesesjoner. Du står selvsagt helt fritt til hvor mange pustesesjoner du vil gjennomføre, men prøv et par pustesesjoner så jeg får sett hva slags pustemønster du har. Bestem så om opplæringsprogrammet er noe for deg.

Etter fullføring av programmets 10 pustesesjoner (inkl. førstegangskonsultasjonen), er du velkommen til oppfølgingssesjoner. En pustesesjon ca hver annen eller tredje måned på 1 times varighet anbefales. Det krever litt innsats å huske pusteøvelsene og dynamikken i observasjonsskjemaet (Frihets- og Offersirkelen)

OBS! Opplæringsprogrammet på 10 sesjoner er obligatorisk for deg som vil bli åndedrettslærer. Hvis dette er av interesse er du velkommen til å kontakte meg for nærmere opplysninger.

Hvis du ønsker kun en teoretisk innføring i pusteintegrering uten å ligge ned og erfare pusteprosessen, kan du velge en konsultasjon på en time.  Velkommen til en "pluss-samtale".  

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

helge gundersen | Svar 15.06.2015 13.19

vil bli åndedrettslære. hva kreves og hva koster slik utdannelse?

Inger Lise Eide 15.06.2015 21.25

Hei Helge! Er på reise, kan du sende meg noen ord om deg selv til ileide@online.no? Du er deretter velkommen til å ringe neste uke 90638739. Mvh Inger Lise Eide

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 17:55

Hei, kan du ikke skrive litt om Væren. Min mann er vær og jeg er trenger å forstå ham bedre! :) http://åndelighet.no

...
09.08 | 21:23

Det blir nok ikke kurs før i 2018. Klem til deg 😍

...
05.08 | 22:52

Hei hr du kurs nå ?

...
16.01 | 12:34

Mange med ADD eller ADHD er svært intelligente, men ofte meget urolige. Pusten kan være til god hjelp.
Mvh Inger Lise Eide

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE