Relaxator - Resperate

Relaxator fra Sorena

Relaxator fra Sorena. Utarbeidet av den svenske åndedretts-instruktøren Anders Olsson (Foto: Nettsiden til Sorena)

Relaxatoren er utarbeidet av den svenske åndedrettsinstruktøren Anders Olsson. En liten "sak" - pustetrener - konstruert for å bidra til et optimalt åndedrett. Olsson sier at det er viktig å forlenge utpusten for å roe åndedrettet (og hjerte og hjerne), og innretningen er slik at du kan regulere motstanden på utpusten for nettopp å oppnå et roligere og mer bevisst åndedrett.

Den hjeper deg også til å puste inn og ut gjennom NESEN, som er en særdeles viktig faktor i kunnskapen fra Anders Olsson. Les mer om dette under fanen "Medveten andning". Så langt topper dette apparatet min liste over "teknisk pustehjelp"!

❤  Relaxatoren kan bestilles hos undertegnede (ileide@online.no eller tlf 90 63 87 39)

 

❤  Nedenfor siteres fra boken hvorfor forfatteren mener du bør benytte deg av "relaxator-trening":

"Relaxator andningstränare hjälper dig uppnå en optimal andning så att syresättningen i kroppen ökar. Relaxatorn gör att andningen blir mer rytmisk och avslappnad samtidigt som diafragman stimuleras och luften hamnar nere i mellangärdet.

Relaxatorn kan användas både i akutsituationer som vid astma, hög stress och oro, såväl som i förebyggande syfte. Vi andas hela 25 000 andetag varje dag och när vi andas på ett sätt som inte är optimalt, får vi syrebrist i kroppen. De organ som påverkas allra mest är exempelvis hjärna, hjärta, muskler och ögon."

Varför ska jag använda Relaxatorn?

  • Förlängd utandning ökar avslappningen. När du andas genom Relaxatorn förlänger du utandningen, vilket får din kropp att slappna av. Inandning är en aktiv process där bland annat pulsen stiger, medan utandning är en passiv process kopplat till avslappning och där pulsen sjunker. Ökad avslappning gör att du upplever mindre stress och mer harmoni. När din kropp är mer avslappnad fungerar du bättre och kan åstadkomma mer med mindre ansträngning.
  • Träning av mag- och andningsmuskler. Genom att andas ut genom ett motstånd tränar du upp dina mag- och andningsmuskler.
  • Luften hamnar nere i mellangärdet. Relaxatorn stimulerar diafragman att jobba som den ska. Diafragman är vår viktigaste andningsmuskel och en bra diafragma-andning gör att inandningsluften i större utsträckning hamnar nere i mellangärdet, vilket är önskvärt då bl a syreupptaget blir effektivare.
  • Hjälper dig ta kontroll över din andning. Många av oss upplever för mycket stress i våra liv, vilket leder till en stressad andning. En ond cirkel etableras när långvarig stress permanent förändrar vårt sätt att andas. Vi andas ca 25 000 gånger per dag och när våra andetag är stressade tolkar hjärnan det som att fara hotar och kroppens kamp/flykt-system aktiveras vilket bl a gör att stresshormoner utsöndras och matsmältning och immunförsvar går ned på sparlåga. Relaxatorn hjälper dig ta kontroll över din andning, bryta den onda stresscirkeln och återfå en optimal andning som är rytmisk och harmonisk.

RESPeRATE Ultra™ fra "Enklere liv"

Resperate med pustesensorbelte og ørepropper. Du kan lytte til veiledning og pustetoner (som justerer pustetempoet tilpasset din egen inn- og utpust). Foto: Enklere Livs nettside)

Selv om jeg er åndedrettslærer og en ekte puste-entusiast, og at jeg tror fullt og fast på at kraften i åndedrettet (pusteintegrering) bidrar til bedre helse på alle plan, så lar jeg meg hjelpe av litt ekstra "ytre" drahjelp. RESPeRATE-apparatet gjør at du fokuserer på pusten din i ca 15 minutter når du bruker apparatet, og disse 15 minuttene gjør at det faktisk blir lettere å huske og benytte pusten når man stresser og trenger pusten som mest!. Så alt som kan bidra til at pusten - hele åndedrettskapasiteten vår - får plass i hverdagsbevisstheten, ønsker jeg å anbefale. Jeg har prøvd annet teknisk utstyr også; dette er en av de beste. I tillegg kommer de effektene du kan lese om fra produktbeskrivelsen på nettsiden til Enklere liv. Enklere liv har flere utsalg i Norge, og man kan altså bestille varer på nettet også - enkelt! Les mer på www.enklereliv.no.   

På nettsiden kan man lese følgende:

Hvordan Resperate reduserer blodtrykket
Mange er plaget med høyt blodtrykk. Nå introduserer Enklere Liv en helt naturlig og ufarlig måte og selv redusere blodtrykket på. Høyt blodtrykk kommer normalt av at blodgjennomstrømningen i årene går langsommere og at hjertet må kompensere ved å pumpe kraftigere. Gjennom målbevisst pusting med Resperate slapper kroppen av og gjennomstrømningen øker. Flere enn ti kliniske studier har vist at Resperate har denne effekten på pasienter. Resperate beskrives og anbefales i flere enn tyve fagbøker og bl.a. av leger fra den anerkjente Mayo Clinic i USA.

Hvordan Resperate virker
Resperate består av én datamaskin, én pustesensor og hodetelefoner. Ta på hodetelefonene og fest pustesensoren rundt brystet. Pustesensoren måler pusterytmen din og skaper et tilpasset pusteprogram. Pusteprogrammet består av en tone for å puste inn og en for å puste ut. Det eneste man trenger å gjøre er å lytte til melodiene for inn- og utpust, og man kommer i en naturlig takt. Gjennom å gradvis forlenge pusterytmen slapper musklene i kroppen av og blodet flyter mer naturlig gjennom kroppen, og blodtrykket reduseres.

Enkel å bruke
Resperate er svært enkel å bruke, og du vil se effekt ved å bruke den i kun 15 minutter pr dag. Den har brukerveiledning på norsk og stemmer på norsk som forklarer deg hva du skal gjøre. Bestill i dag og vi sender Resperate med en gang, www.enklereliv.no.

Displayet på Resperate er stort og oversiktlig - det viser hele tiden pustetempoet ditt. Det er lett å følge med på at pusten går langsommere etter hvert, og du oppnår ro i kroppen, til gavn for både blodomløpet, og at hjertet og hjernen får bedre vilkår til å samarbeide (Foto: Enklere Livs nettside)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 17:55

Hei, kan du ikke skrive litt om Væren. Min mann er vær og jeg er trenger å forstå ham bedre! :) http://åndelighet.no

...
09.08 | 21:23

Det blir nok ikke kurs før i 2018. Klem til deg 😍

...
05.08 | 22:52

Hei hr du kurs nå ?

...
16.01 | 12:34

Mange med ADD eller ADHD er svært intelligente, men ofte meget urolige. Pusten kan være til god hjelp.
Mvh Inger Lise Eide

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE