Delfiner representerer åndedrettskraften

Det symbolske innholdet i SFPs logo

Illustrasjonen viser logoen til "Senter for pusteintegrering"

Alle logoer har en symbolikk

Symbolikken i min logo beskriver selve livet ved hjelp av livshjulet, den astrologiske dyrekretssirkelen, Zodiaken, mens delfinene symboliserer sjelen, makten og kraften i åndedrettet. Logoen viser en delfin som beveger seg i sentrum av sirkelen, der du er ren væren og har mulighet til å integrere alle livets utfordringer. Livet opprettholdes av åndedrettskraften, symbolisert ved de to støttende delfinene under livshjulet i Zodiaken, de trer støttende til i integreringsprosessen.


Logoen avslører også noe av personligheten min ved at den samsvarer med at jeg har Ascendanten i Vannmannen og Månen på MC i Skytten.

Indianerne sier om kraftdyret delfinen:

"Delfinene snakker til oss om livets pust, åndedrettet – det eneste vi mennesker ikke kan klare oss uten mer enn noen få minutter av gangen. Vi kan leve uten vann og mat i mange dager, men luftens oksygen er noe av kilden til selvoppholdelsesdriften – selve livets kraft. Gjennom åndedrettet møter vi den rytmiske energien som karakteriserer alt liv. Ved å endre åndedrettsrytmen kan vi få tilgang til andre livsformer eller vesener. Dette er en enkel måte å få kontakt med  energien som strømmer fra det guddommeliges vesen, og også få kontakt med din indre personlige rytme. Delfinen er beskytteren av livets hellige pust og lærer oss om hvordan vi kan forløse følelser gjennom ”Delfinpusten”. Manna er livskraft. Manna er tilstede i hvert eneste atom og er essensen i den guddommelige ånd. Delfinene lærer oss å bruke livets manna gjennom åndedrettet. Livsmanna revitaliserer hver celle og hvert organ i kroppen og fjerner grensene og dimensjonene i den fysiske verden så vi kan reise inn i drømmenes verden."

DELFINER REPRESENTERER MAKTEN OG KRAFTEN I ÅNDEDRETTET!

Takk til samboer Terje som har tegnet logoen! Symbolikken formidler på en vakker og symbolsk måte hva mitt arbeide som åndedrettslærer handler om!

(Alle bildene er hentet fra "Wolf In The Willows")
Kompiser!
Mor og barn!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 17:55

Hei, kan du ikke skrive litt om Væren. Min mann er vær og jeg er trenger å forstå ham bedre! :) http://åndelighet.no

...
09.08 | 21:23

Det blir nok ikke kurs før i 2018. Klem til deg 😍

...
05.08 | 22:52

Hei hr du kurs nå ?

...
16.01 | 12:34

Mange med ADD eller ADHD er svært intelligente, men ofte meget urolige. Pusten kan være til god hjelp.
Mvh Inger Lise Eide

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE