Hvordan oppdage den intelligente kroppen din!

Hvordan sykdom egentlig oppstår og forløper

Bildet over viser en grafisk fremstilling av en sykdomsprosess slik man finner det forklart i "The German New Medicine" (GNM). Bildet er også brukt som logo på nettsiden www.newmedicine.ca.

Bildet under er den samme sykdomsprosessen fremstilt av "The International Meta-Medicine Association" (IMMA), www.metamedicine.info. (Nå Meta Health - www.metahealth.info. Teorien i GNM er videreført i organisasjonen IMMA, som man kan se av fremstillingen nedenfor. Bildet er fra eget kompendium utlevert under min utdannelse i Norge i 2007. Jf Norges nettside www.metamedisin.no

Meta Health - Din intelligente kropp

Hvordan sykdom oppstår og forsvinner
(Revidert utdrag fra kapittelet "Tenke nytt" fra "Pust når det gjelder!")

Alle helseopplysninger om oss selv er særdeles viktige for å kunne hjelpe til i egne tilfriskningsprosesser, spesielt hvis vi klarer å løse emosjonelle konflikter på en tilfredsstillende måte. Dette er dokumentert og presentert på nettsiden til ”Den Tyske Nye Medisinen - GNM", www.newmedicine.ca. Siden 2002 har undertegnede deltatt i en rekke kurs som omhandler denne kunnskapen. Dette kan sies å være et nytt vitenskapelig erkjennelsessystem som dokumenterer hvordan alle sykdommer oppstår, inkludert kreft. Fordi jeg selv har vært kreftrammet, var jeg ekstra nysgjerrig og ønsket mest mulig informasjon raskest mulig. Jeg synes teorien er vanskelig å sette seg inn i, men egentlig holder det med å forstå essensen; at emosjonelle konflikter og sjokk starter det vi kaller sykdom. Hvor i kroppen sykdommen oppstår, er avhengig av innholdet i konflikten. Kroppen setter i gang et spesielt program i samme øyeblikk den rammes av et sjokk eller en konflikt, kalt konfliktfasen. Det samme gjør den når løsningen på konflikten eller sjokket er et faktum, kalt helbredelsesfasen.

Når sjokket eller konflikten løses, går sykdommen over i sin helbredelsesfase. Bevisene for at prosessen har dette forløpet, kan enkelt dokumenteres ved hjelp av hjernescanning. Bildene avslører hvorvidt du befinner deg i en konfliktfase, der sykdommen er i ferd med å utvikle seg, eller i en helbredelsesfase, der årsaken til konflikten er løst og sykdommen på retur eller i oppløsning. Siden følelsene avspeiles i hjernen, kan man altså ”lese” hvor i kroppen og hvor i prosessen sykdommen befinner seg.

En scanning av hjernen viser en avskygning av det berørte området, som alt etter sin form kan fortelle om personen befinner seg i konfliktfasen eller i helbredelsesfasen. Denne avskygningen betegnes et relé.

Man kan si om dette systemet at:

  1. Følelsene er programmereren.
  2. Hjernen er selve computeren.
  3. Kroppen er maskinen som reagerer automatisk på programmet.

Til nå foreligger mer enn 30 000 tilfeller hvor det er 100% overensstemmelse mellom (tall fra 2007):

  1. Hvilken følelsemessig konflikt personen har opplevd.
  2. Hvor i hjernen reléet utløses som følge av konflikten.
  3. Hvor i kroppen sykdommen eller kreften dannes.

Hvis 1 av de 3 opplysningene i avsnittet over er til stede, kan man med 100% sikkerhet angi de 2 andre.

Med denne kunnskapen blir mennesket rett og slett bedre i stand til å håndtere og løse sine ”mysterier”, enten de oppfattes å være av psykologisk eller følelsesmessig karakter, eller som en fysisk skavank eller sykdom. Sammen med bevisst bruk av åndedrettet kan fremtiden møtes med et enda større håp og tillit til at individet selv har evner og egenskaper i ”selvhelbredende” retning.

På det tidspunktet jeg selv ble rammet av brystkreft (1997) visste jeg ingen ting om denne nye kunnskapen, men årsaken til kreften i mitt venstre bryst er i overensstemmelse med hva som hevdes i GNM, og senere i IMMA. Om kreft i venstre bryst, som i mitt tilfelle, hevdes det:

  • Høyredominant kvinne: Mor/barn konflikt eller bolig/territorium
  • Venstredominant kvinne: partnerstrid, også kollega/sjef 

(Dominans handler ikke om du er kjevhendt eller ikke. Dominansen kan du finne ut når du sjekker om f.eks. høyre hånd "ligger over" den venstre når du klapper i hendene, eller når du korslegger armene; hvilken av armene ligger "øverst"? Den overliggende hånden eller armen viser om du er høyre- eller venstredominert.)

Imidlertid, i 2004 var det et faktum at denne kunnskapen ble videreført i organisasjonen IMMA, "The International Meta-Medicine Association", og som så ble presentert i Norge med mulighet for undervisning med avsluttende eksamen for første gang i 2007. Denne muligheten grep jeg begjærlig!

Faktisk bekrefter denne kunnskapen det samme som ACE-studien viser, (se ev. denne fanen). Dette stemmer også overens med hva den norske legen Ole R. Haavet også påpeker, at emosjonelle sjokk og traumer fører til sykdom. 

Hvis årsaken, konflikten eller sjokket blir løst, skjer tilfriskning og helbredelse. På undersiden/fanen "The disease process", finner du en grundig engelsk artikkel om sykdomsforløpet forklart med denne nye måten å forstå en sykdomsprosess på. 

META HEALTH - E-bok

Boken er skrevet av presidenten i IMMA, Johannes Fisslinger, og er foreløpig gitt ut som E-bok. Gå til nettsiden www.mata-health.info, eller www.amazon.com for bestilling.

Boken er beregnet for alle interesserte og ikke bare forbeholdt registrerte/profesjonelle Meta Health utøvere.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 17:55

Hei, kan du ikke skrive litt om Væren. Min mann er vær og jeg er trenger å forstå ham bedre! :) http://åndelighet.no

...
09.08 | 21:23

Det blir nok ikke kurs før i 2018. Klem til deg 😍

...
05.08 | 22:52

Hei hr du kurs nå ?

...
16.01 | 12:34

Mange med ADD eller ADHD er svært intelligente, men ofte meget urolige. Pusten kan være til god hjelp.
Mvh Inger Lise Eide

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE